Over Komik toneel

Welkom!

Welkom op de website van KOMIKtoneel, een leuke toneelgroep opgericht in 2009 door en voor mensen die graag lachen. Bent u geĆÆnteresseerd in onze geschiedenis of wilt u een plaatsje reserveren voor ons volgend toneelstuk? Dan bent u hier op de juiste plaats!

Over ons

Komik Vzw is onstaan in het volleybal. Een aantal jeugdtrainers zochten een extra activiteit, en kwamen op het idee om een toneelstuk op te voeren. Na het zoeken van extra spelers en een regisseur viel de keuze op: "Ruby van top tot teen". Dit werd een succes en een aantal spelers werden meteen met de theater-microbe geveld. 2 jaar later speelden zij "Piece of Cake". Een jaar later "De nonnen van Navaronne". Telkens vielen enkelen af, kwamen anderen bij, enkele stopten met volleybal en voor nog anderen was volleybal en toneel iets wat niet samenpastte. Met gevolg dat er geen toneel meer werd gespeeld.

Desalniettemin bleven een aantal mensen gebeten door de microbe en zij bleven niet bij de pakken zitten. 1 bijeenkomst volstond om in oktober 2009 te kunnen klinken op de officiƫle geboorte van KomikToneel: "Toneel (door en) voor mensen die graag lachen" werd onze leuze. Eind oktober 2009 brachten we reeds onze eerste productie "Chez Dolly encore", direct een schot in de roos voor onze jonge kring. Een jaar later werd "Taxi Taxi" op de planken gezet en zo proberen we elk jaar opnieuw een ander "komisch" stuk voor u te brengen. Welke stukken we reeds speelden kan u bekijken onder: "Al gespeeld". In de loop der jaren zijn we ook reeds wat talrijker geworden in helpende handen voor en achter de schermen, wat voor elke vereniging de perfecte basis blijft dat je telkens op een geweldig team kan rekenen. Mocht je zin hebben om deze "bende" te vergezellen, hetzij als actrice/acteur/decorbouwer/tapper/... , kan je ons steeds contacteren of via de site of op een van onze voorstellingen.

Wij danken u alvast om de tijd te nemen onze site te bekijken en hopen u en uw familie,vrienden,... te mogen verwelkomen op een van onze voorstellingen.